Πόσα πράγματα μπορεί να σας προσφέρει η ιδιωτική σύνταξη και τα οποία θα σας κάνουν να νοιώσετε ότι η επιλογή σας πραγματικά άξιζε.

  1. Περισσότερα χρήματα, και αυτό διότι τα χρήματα που αποταμιεύετε τοκίζονται με σταθερό επιτόκιο 2.5% που είναι και το υψηλότερο δυνατό εγγυημένο και συνεχίζουν να τοκίζονται και για όσα καιρό λαμβάνετε σύνταξη με 2%.
  2. Να νοιώθετε πιο άνετα και δίχως άγχος κατά την ηλικία της συνταξιοδότησής σας, διότι εσείς θα μπορείτε να συμπληρώνετε το εισόδημά σας.
  3. Θα μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τη ψυχαγωγία σας.
  4. Θα αποφύγετε οποιαδήποτε δύσκολη οικονομική θέση στην οποία θα έχουν περιέλθει όσοι θα έχουν μειωμένη σύνταξη και δε μερίμνησαν.
  5. Θα νοιώθετε οργανωμένοι, σίγουροι και ασφαλείς με την επιλογή σας, αποταμιεύετε με σίγουρη απόδοση, δίχως ρίσκο και με δυνατότητα ρευστοποίησης όποτε επιθυμείτε μετά το 2ο έτος έναρξης του προγράμματος.
  6. Είστε μπροστά από τούς άλλους της ηλικίας σας διότι μεριμνήσατε για το μέλλον σας.
  7. Θα είστε πιο υγιής μιας και που θα μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με ασχολίες που σας γεμίζουν εσωτερικά και αναβαθμίζουν τη ποιότητα της ζωής σας.
  8. Προστατεύετε την οικογένειά σας με ένα επιπλέον εισόδημα ή εφάπαξ το οποίο διαχειρίζεστε όπως επιθυμείτε, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ενισχύσετε τους δικού σας (παιδιά, εγγόνια).
  9. Εξοικονομείτε χρήματα. Πολλοί αποτυγχάνουν στη προσπάθεια αποταμίευσης μιας και τείνουν να δαπανούν τα αποταμιευμένα χρήματά τους.
  10. Δείχνετε και είστε ενημερωμένοι για τα σύγχρονα θέματα έχοντας προβλέψει για το μέλλον σας.

Διαβάστε επίσης: