Αντιλαμβανόμαστε την αξία της σύνταξης για όλους του συνανθρώπους μας ως την επιβράβευσή τους για τα έτη εργασίας και προσφοράς τους. Η ώρα της σύνταξης είναι μια ώρα ανταμοιβής για το κάθε ανθρώπο, η ώρα που θα μπορεί επιτέλους να χαλαρώσει και να ασχοληθεί πλέον με ασχολίες που δε προλάβαινε μέχρι πρότινος καθώς και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον ευατό του και την οικογένειά του.

Η κατάσταση για τους συνταξιούχους σήμερα

H οικονομική κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία έτη καθώς και το έντονο δημογραφικό πρόβλημα έχουν επιφέρει ένα καίριο πλήγμα στις απολαβές των συνταξιούχων. Μεγάλο πλήγμα δέχονται παράλληλα και όσοι προσπαθούν να κατοχυρώσουν δικαίωμα συνταξιοδότησης ωστόσο βρίσκουν απέναντί τους τις αναβαθμισμένες απαιτήσεις σε συνεχή έτη ασφάλισης, εξαναγκάζοντας τους ευατούς τους σε συνταξιοδότηση είτε με μειωμένες σύνταξιμες αποδοχές, είτε σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ακόμα όμως και όσοι καταφέρουν να συνταξιοδοτηθούν, το ποσό της σύνταξής τους θα αποτελεί επι της ουσίας ένα ποσοστό αναπλήρωσης του προ συνταξιοδότησης εισοδήματος. Αξιοσημείωτη είναι και η καθυστέρηση στον υπολογισμό και την απόδοση της σύνταξης που φτάνει μέχρι και τα 3 χρόνια (σε περίπτωση διαδοχικών ασφαλίσεων σε διάφορα ταμεία), καθιστώντας ουσιαστικά τόσο τον ασφαλισμένο όσο και την οικογένειά του απροστάτευτους και εκτεθειμένους στα αυξημένα έξοδα διαβίωσης.

Το πρόβλημα των νέων

Οι σημερινοί νέοι 25 έως και 35 ετών με χρονικά κενά στην ασφάλισή τους, είτε λόγω έλλειψης εργασίας, είτε λόγω μη καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών θα βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρές δυσκολίες κατά τη θεμελίωση δικαιώματος συνταξιοδότησης. Το αποτέλεσμα θα είναι είτε να συνταξιοδοτηθούν με μειωμένες απολαβές, είτε να συνταξιοδοτηθούν σε μεγαλύτερες ηλικίες από το σύνηθες.

  Πως μπορεί να βοηθήσει η ιδιωτική σύνταξη 

Σκοπός της ιδιωτικής σύνταξης είναι να συμπληρώσει το εισόδημα του ασφαλισμένου με σκοπό να αναπληρώσει το οικονομικό κενό που δημιουργείται κατά τη συνταξιοδότηση, ώστε να μπορεί να διαβιώσει αξιοπρεπώς αποσυρόμενος από την εργασία και ανταμειβώμενος  από αυτή όπως του αρμόζει και έπρεπε εξαρχής. Ο ασφαλισμένος έχει πλήρη ευελιξία επιλέγοντας ο ίδιος: πότε θα συνταξιοδοτηθεί, τι σύνταξη και εφάπαξ επιθυμεί και ρυθμίζει και επιλέγει ανάλογα τι εισφορές του, που παραμένουν σταθερές για όλη τη διάρκεια του προγράμματός του.

Ο ρόλος μας είναι να καθοδηγήσουμε με ασφάλεια ανθρώπους συνειδητοποιημένους που επιθυμούν να πάρουν το μέγιστο των επιλογών που έχουν σήμερα για να χτίσουν ένα πιο σίγουρο μέλλον. Από εμάς θα λάβετε αναλυτικές συνταξιοδοτικές μελέτες δίχως όρους και ψιλά γράμματα με ρεαλιστικά σενάρια συνταξιοδότησης ειδικά σχεδιασμένα για εσάς.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας σε εσάς.

Κωνσταντίνος  Τόγιας

Ασφαλιστικός σύμβουλος με μεγάλη εμπειρία στο κλάδο σύνταξης και υγείας από το 2009. Απόφοιτος του τμήματος Γεωγραφίας & Εφαρμοσμένων Οικονομικών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Εγγεγραμένος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με Αρ Μητρώου 306682
Γενική Διεύθυνση: Ιδιωτική-Σύνταξη.gr
Mε την εγγύηση και τη φερεγγυότητα που προσφέρει η

Έχουμε εργαστεί στην ανάλυση των σύγχρονων συνταξιοδοτικών αναγκών με ένα πλήθος αναλύσεων και αναφορών που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Η πρότασή μας προσφέρει :

Ευελιξία, με επιλογή τόσο των εισφορών όσο και της ηλικίας σύνταξιοδότησης.

Ελευθερία επιλογής παροχών, με επιλογή ισόβιας σύνταξης, εφάπαξ ή εξασφάλιση σύνταξης για προκαθορισμένο χρόνο.

Εκκίνηση με μικρά ποσά αποταμίευσης, κατοχύρωση σύνταξης από 70€ το μήνα, σταθερά ασφάλιστρα, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εκτάκτων καταβολών.

Υψηλή απόδοση με συμμετοχή σε ειδικά σχεδιασμένα επενδυτικά κεφάλαια και διπλό bonus, δεκαετίας και λήξης, οι ασφαλισμένοι μπορούν να καρπωθούν το μέγιστο για τις εισφορές τους.

Μέριμνα για τα αγαπημένα πρόσωπα, με ασφαλιστική προστασία τόσο για τη περίοδο αποταμίευσης όσο και για τη περίοδο συνταξιοδότησης.

Έξυπνη αγορά value for money, αποταμίευση με διαχείριση από έναν έμπειρο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαχειριστή τη BNP Paribas Asset Management, ευελιξία και ασφαλιστική προστασία.