Αντιλαμβανόμαστε την αξία της σύνταξης για όλους του συνανθρώπους μας ως την επιβράβευσή τους για τη προσφορά τους στη κοινωνία. Η ώρα της σύνταξης είναι στο μυαλό κάθε ανθρώπου ως η ώρα που επιτέλους θα χαλαρώσει και που θα ασχοληθεί πλέον με ασχολίες που δε προλάβαινε πριν. Η συνταξιοδότηση είναι ώρα ανταμoιβής.

Η κατάσταση για τους συνταξιούχους σήμερα

Σήμερα τόσο η οικονομική κατάσταση που βιώνουμε στην ελληνική πραγματικότητα, όσο και το έντονο δημογραφικό πρόβλημα, έχουν επιφέρει ανεπανόρθωτο πλήγμα στους συνταξιούχους, με ψαλίδισμα των αποδοχών τους. Το θέμα δε σταματά εδώ. Το επόμενο μεγάλο πλήγμα δίδεται ήδη σε όλους όσους προσπαθούν να κατοχυρώσουν δικαίωμα συνταξιοδότησης αλλά λόγω των αναβαθμισμένων απαιτήσεων (περισσότερα συνεχή έτη ασφάλισης), εξαναγκάζονται να συνταξιοδοτηθούν με μειωμένη σύνταξη.  Ακόμα όμως και όσοι καταφέρουν να συνταξιοδοτηθούν με πλήρη σύνταξη, δε θα λάβουν περισσότερα από ένα κλάσμα από τη σύνταξη που θα λαμβάνανε σε καιρούς προ κρίσης  και με καθυστέρηση που φτάνει μέχρι και 2 χρόνια (σε περίπτωση διαδοχικών ασφαλίσεων σε διάφορα ταμεία), καθιστώντας ουσιαστικά  τόσο τον εαυτό τους όσο και την οικογένειά τους απροστάτευτους και εκτεθειμένους στα αυξημένα έξοδα διαβίωσης.

Το πρόβλημα των νέων 

Οι σημερινοί 25αρηδες και 30αρηδες με χρονικά κενά στην ασφάλισή τους είτε λόγω έλλειψης εργασίας είτε λόγω μη καταβολής των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες στη θεμελίωση δικαιωμάτων συνταξιοδότησης. Με αποτέλεσμα είτε και αυτοί να συνταξιοδοτούνται με μειωμένες συντάξεις, είτε να συνταξιοδοτούνται σε μεγαλύτερες ηλικίες από το σύνηθες.

  Πως μπορεί να βοηθήσει η ιδιωτική σύνταξη 

Σκοπός της ιδιωτικής σύνταξης είναι να συμπληρώσει το εισόδημα του ασφαλισμένου με σκοπό να αναπληρώσει το οικονομικό κενό που δημιουργείται κατά τη συνταξιοδότηση ώστε να μπορεί να διαβιώσει αξιοπρεπώς αποσυρόμενος από την εργασία και ανταμειβώμενος  από αυτή όπως του αρμόζει και έπρεπε εξαρχής. Ο ασφαλισμένος έχει πλήρη ευελιξία επιλέγοντας ο ίδιος: πότε θα συνταξιοδοτηθεί, τι σύνταξη και εφάπαξ επιθυμεί και  ρυθμίζει ανάλογα τι εισφορές του, που παραμένουν σταθερές για όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ο ρόλος μας είναι : να καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στη νέα εποχή ανθρώπους συνειδητοποιημένους που επιθυμούν να πάρουν το μέγιστο των επιλογών που έχουν σήμερα για να χτίσουν ένα σίγουρο μέλλον. Απο εμάς θα λάβετε σύνταξη και εφάπαξ με δέσμευση συμβολαίου, δίχως όρους, ψιλά γράμματα, σίγουρα και εγγυημένα δίχως κανένα ρίσκο.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας σε εσάς.

Κωνσταντίνος  Τόγιας

Ασφαλιστικός σύμβουλος με μεγάλη εμπειρία στο κλάδο σύνταξης και υγείας από το 2009. Απόφοιτος του τμήματος Γεωγραφίας & Εφαρμοσμένων Οικονομικών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Εγγεγραμένος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με Αρ Μητρώου 306682
Γενική Διεύθυνση: Ιδιωτική-Σύνταξη.gr
Mε την εγγύηση και τη φερεγγυότητα που προσφέρει η

Έχουμε εργαστεί στην ανάλυση των σύγχρονων συνταξιοδοτικών αναγκών δημιουργώντας το πρώτο αλγόριθμο σχεδιασμού της ιδιωτικής συνταξιοδότησης.

Η πρότασή μας προσφέρει :

Ευελιξία: με επιλογή τόσο των εισφορών όσο και της ηλικίας σύνταξιοδότησης

Ελευθερία επιλογής παροχών: με επιλογή ισόβιας σύνταξης, εφάπαξ ή εξασφάλιση σύνταξης για προκαθορισμένο χρόνο

Εκκίνηση με μικρά ποσά αποταμίευσης : κατοχύρωση σύνταξης από 60€ το μήνα και επιλογή μεταξύ σταθερού και αναπροσαρμοζόμενου ασφαλίστρου

Εγγύηση και σίγουρη απόδοση: με σίγουρα κεφάλαια, κατώτατο εγγυημένο επιτόκιο 2.5% και προκαθορισμένο εγγυημένο ποσό σύνταξης και εφάπαξ

Μέριμνα για τα αγαπημένα πρόσωπα: με ασφαλιστική προστασία τόσο για τη περίοδο αποταμίευσης όσο και για τη περίοδο συνταξιοδότησης

Έξυπνη αγορά value for money με : αποταμίευση δίχως ρίσκο, υψηλή σίγουρη απόδοση, ευελιξία και ασφαλιστική προστασία

Loading...

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here