Φοιτητικά χρόνια, σπουδές και εργασία, είναι τα πρώτα βήματα, το ξεκίνημα του κάθε ανθρώπου στη ζωή. Τα στάδια στα οποία η ύπαρξη ενός κεφαλαίου θα τον βοηθήσει σημαντικά, μη περιορίζοντάς τον, μη στερώντας του καμία προοπτική, αντιθέτως δίνοντάς του πλεονεκτήματα, χαρίζοντάς του προβάδισμα έναντι άλλων να βγει μπροστά και να επιτύχει. Να δημιουργήσει.

Σκεφτείτε αν στα 18 ή στα 20, 22 σας χρόνια μπορούσατε να αξιοποιήσετε  ένα κεφάλαιο που θα είχαν προνοήσει να εισπράξετε οι δικοί σας, γονείς, παππούδες και συγγενείς, και φέρτε στη θέση σας τα παιδιά σας έπειτα απο κάποια χρόνια. Σίγουρα η ύπαρξη και μόνο ενός προγραμματισμού για το μέλλον είναι κάτι το πολύ σημαντικό όπως επίσης και  η μέριμνα γενικότερα, η αίσθηση οτι δίνετε το καλύτερο δυνατό για το αύριο του παιδιού σας και το οτι θα μπορεί ανεμπόδιστο να αφοσιωθεί σε σπουδές και εργασία. Αυτό προσφέρει το σύγχρονο αποταμιευτικό πρόγραμμα, μέριμνα και προγραμματισμό σε ένα ευελικτο πακέτο με πολλές δυνατότητες.

Τα παιδικά αποταμιευτικά είναι σύγχρονα προγράμματα που συνδυάζουν ευελιξία, υψηλή και εγγυημένη απόδοση επιτοκίου, χαμηλά ασφάλιστρα και όλα αυτά  δίχως επενδυτικά ρίσκα. Στη λήξη τους δίνουν τη δυνατότητα εφάπαξ καταβολής του κεφαλαίου ή εναλλακτικά μηνιαίες καταβολές για τη κάλυψη εξόδων στέγασης ή εξόδων διαβίωσης κατά τη διάρκεια της φοίτησης του παιδιού.

Το πρόγραμμα μπορεί να ξεκινά με μικρά ποσά αποταμίευσης  και με διάρκεια της επιλογής σας ώστε να επιλέξετε εσείς σε ποιά ηλικία θα είσπραξει το παιδί σας τα χρήματα.

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • Εκκίνηση προγράμματος από 60€ το μήνα και σταθερά ασφάλιστρα για όλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Εγγυημένο επιτόκιο 2.5%
  • Ενίσχυση της αποταμίευσης με τη δυνατότητα ετήσιας αναπροσαρμογής των εισφορών κατά 3%
  • Δυνατότητα εξασφάλισης της συνέχισης του προγράμματος ακόμα και σε μια δύσκολη στιγμή του συμβαλλομένου
  • Δική σας επιλογή διάρκειας του προγράμματος
  • Δυνατότητα εξαγοράς του προγράμματος από το 2 έτος
  • Δυνατότητα παροχής μηνιαίου εισοδήματος εναλλακτικά του εφάπαξ για όσα χρόνια επιθυμείτε

 

Σας καθοδηγούμε βήμα βήμα στο σχεδιασμό του παιδικού αποταμιευτικού προγράμματος.