Το Safe Income αποτελεί πρόγραμμα αξιοποίησης κεφαλαίου με εγγυημένη απόδοση από την Εθνική Ασφαλιστική.

Αποτελεί μια από τις διαχρονικότερες προτάσεις της ασφαλιστικής αγοράς για όσους αναζητούν εγγύηση του κεφαλαίου τους και εγγυημένη απόδοση, σημαντικά υψηλότερη από τα τραπεζικά δεδομένα.

Το πρόγραμμα αυτό ξεφεύγει από τα όρια μιας απλής προθεσμιακής καταθεσης αφού τα χαρακτηριστικά του του αποδίδουν σημαντικές ασφαλιστικές προεκτάσεις αλλά και πλεονεκτήματα.

Πρώτη μεγάλη διαφορά από τις προθεσμιακές καταθέσεις είναι φυσικά η εγγυημένη του απόδοση η οποία για όλη τη διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε 1,35% τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο.

Πρακτικά οι ασφαλισμένοι μπορούν να κατοχυρώσουν μια σημαντικά υψηλότερη από τα τραπεζικά δεδομένα απόδοση ανεξαρτήτως ποσού την οποία και κλειδώνουν για όλη τη διάρκεια, δίχως να ανησυχούν για τη πτωτική πορεία των επιτοκίων. Κρατήστε οτι η δυνατότητα κατοχύρωσης του ίδιου επιτοκίου για ποσά κάθε ύψους το καθιστά μία ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση για όλους τους καταθέτες.

Το πρόγραμμα επίσης παρέχει τη δυνατότητα εξαγοράς νωρίτερα της λήξης, βάση πίνακα, παρέχοντας πλήρη ευελιξία και ελευθερία στον ασφαλισμένο να χρησιμοποιήσει το κεφάλαιό του.

Αξιοποιώντας τις ασφαλιστικές του προεκτάσεις το πρόγραμμα μπορεί να μετατραπεί και σε συνταξιοδοτικό στη λήξη παρέχοντας πολλαπλές επιλογές συνταξιοδότησης (σύνταξη συγκεκριμένης διάρκειας, ισόβια ή συγκεκριμένου ποσού).

Από τις σημαντικότερες παραμέτρους είναι οτι η απόδοσή του παραμένει αφορολόγητη αφού λογίζεται ως ασφαλιστικό – αποταμιευτικό πρόγραμμα.

Το Safe Income αποτελεί σήμερα το ιδανικό πρόγραμμα για καταθέτες που επιθυμούν να διατηρήσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο αποταμιευμένο για μελλοντική χρήση, με την επιδίωξη υψηλότερης απόδοσης και αυξημένης ευελιξίας.

Χαρακτηριστικά Safe Income

Τεχνικό Εγγυημένο Επιτόκιο 1,35%
Ελάχιστη Διάρκεια 10 έτη
Ελάχιστο ποσό έναρξης 5.000 €
Εγγυημένο Εφάπαξ
Εγγυημένο ποσό σύνταξης
Διάρκεια συνταξιοδότησης 10 – 25 έτη
Δυνατότητα ισόβιας σύνταξης
Αφορολόγητη Απόδοση
Ορισμός Δικαιούχων
Δυνατότητα Πρόωρης Εξαγοράς

 

Το Safe Income θα διατίθεται με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά έως τις 10/4.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε, καθώς και την έκδοση προσφοράς στο  210-57 11 918|email: info@idiotiki-syntaxi.gr

Η πλατφόρμα μας σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να συμπληρώσετε online την ειδική φόρμα σχεδιασμού που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για τους χρήστες μας και εμείς θα σχεδιάσουμε για εσάς το ιδανικό επενδυτικό πρόγραμμα εγγυημένης απόδοσης.