Οι νεότεροι σε ηλικία εργαζόμενοι σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν τα σημαντικά υψηλά ποσοστά ανεργίας και ανασφάλιστης εργασίας, ενώ οι μειώσεις στις συντάξεις και οι υψηλές εισφορές λειτουργούν ανασταλτικά για την επαγγελματική τους πορεία.

Αν και το θέμα της συνταξιοδότησης μοιάζει μια μακρινή υπόθεση για ένα νέο 30 ετών εντούτοις θα πρέπει να έχουμε στη σκέψη μας ότι στη συνταξιοδότηση ιδιάιτερο βάρος έχουν τα συνολικά έτη ασφάλισης που έχει συγκεντρώσει κάποιος ώστε να επιτύχει υψηλά ποσοστά αναπλήρωσης για τη σύνταξή του.

Αν για παράδειγμα ένας νεότερος σε ηλικία 30 ετών έχει συγκεντρώσει λόγω κρίσης λιγότερα από 3 έτη ασφάλισης τότε θα πρέπει να εργαστεί για τα επόμενα 37 έτη συνεχόμενα, δίχως κενά, για να εξασφαλίσει πλήρη σύνταξη στα 67 του. Ακόμη όμως και αν κάποιος έχει σταθερή εργασία και συγκεντρώνει τα απαραίτητα ασφαλιστικά έτη θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις μειώσεις στις συντάξεις οι οποίες αγγίζουν ακόμη και το 40%.

Αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Σήμερα οι νέοι που είναι οργανωτικοί και επιθυμούν να προνοήσουν οι ίδιοι για το αύριο τους μπορούν να προγραμματίσουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο το μέλλον τους διατηρώντας απόλυτη ευελιξία.

Σύμμαχος τους είναι ο σχεδιασμός των νέων συνταξιοδοτικών προγραμματισμών 2 περιόδων, αποκλειστικά από το Ιδιωτική Σύνταξη.gr

Τα συνηθισμένα συνταξιοδοτικά προγράμματα είναι δεσμευτικά για μεγάλες χρονικές περιόδους και μπορούν να ξεπερνάνε για ένα νέο ακόμη και τα 30 έτη.

Αυτός ο μακροχρόνιος σχεδιασμός δημιουργεί αναστολές σε ένα νέο ώστε να προγραμματίσει το μέλλον του. Επιθυμεί επιβράβευση των προσπαθειών του νωρίτερα και ευελιξία.

Τα προγράμματα δύο περιόδων μοιράζουν ουσιαστικά σε 2 περιόδους τη διάρκεια ενός συνταξιοδοτικού προγραμματισμού. Έτσι ένας νέος 32 ετών που επιθυμεί να συνταξιοδοτηθεί στα 60 του έπειτα δηλαδή από 28 έτη μπορεί να διασπάσει τα έτη του προγράμματος του σε δύο περιόδους. Αν τα έτη θα είναι ακριβώς εξ ημισείας από 14 ή θα υπάρχει διαφοροποίηση με κάποια περίοδο μεγαλύτερη από την άλλη εξαρτάται από το σχεδιασμό του προγράμματος, τους στόχους σε σύνταξη και εφάπαξ καθώς και τις επιθυμίες του ασφαλισμένου.

Ο ασφαλισμένος με αυτό το σχεδιασμό μπορεί να λάβει εφάπαξ έως και στα μισά έτη του προγραμματισμού του εξασφαλίζοντας ένα πολύ καλό κεφάλαιο προς εκμετάλλευση. Στη συνέχεια και εξαρτώμενος από τις τότε συνθήκες, οικογενειακές και επαγγελματικές μπορεί να ξεκινήσει την δεύτερη φάση του προγραμματισμού του μέχρι την συνταξιοδότηση.

Προσοχή ωστόσο διότι τα συνταξιοδοτικά 2 περιόδων απαιτούν ειδικό ασφαλιστικό σχεδιασμό.

Η πλατφόρμα μας εισήγαγε τη φιλοσοφία αυτών των προγραμμάτων ο σχεδιασμός των οποίων γεννήθηκε για τη κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των νέων.

Σχεδιασμός συνταξιοδοτικών 2 περιόδων αποκλειστικά από το Ιδιωτική Σύνταξη

Ιδανικά για τους νέους.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας μαζί μας στο 210-57 11 918| [email protected]

Η πλατφόρμα μας σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να συμπληρώσετε online την ειδική φόρμα σχεδιασμού αποταμιευτικού – συνταξιοδοτικού προγράμματος που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για τους χρήστες μας και εμείς θα σχεδιάσουμε για εσάς την ιδανική προσφορά.