Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης

Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

Σας καλωσορίζουμε στη πλατφόρμα ενημέρωσης για το ομαδικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος.

Από τη σελίδα αυτή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα χαρακτηριστικά και τις καλύψεις του προγράμματος  και θα έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά. Το τελικό  στάδιο της συμμετοχής σας  θα γίνεται με ενυπόγραφη αποδοχή και με τη συμπλήρωση αίτησης και ερωτηματολογίου υγείας απευθείας από εσάς τα οποία θα σας αποσταλούν απο το σύλλογο έπειτα από τη συμπλήρωση των προαπαιτούμενων συμμετοχών για την έναρξη του προγράμματος.

Οι καλύψεις του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το σύλλογο της ΕΔΔΕ περιλαμβάνοντας ουσιαστικές καλύψεις για εσάς και την οικογένειά σας για έξοδα νοσηλείας σε ιδιωτικά νοσοκομεία πανελλαδικά καθώς και στο εξωτερικό. Επιπλέον έχουν προβλεφθεί καλύψεις για χειρουργικά και νοσοκομειακά επιδόματα σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία καθώς και επίδομα μητρότητας για τις νέες μητέρες, με κάλυψη τόσο για φυσιολογικό τοκετό όσο και για καισαρική τομή. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα παράλληλης κάλυψης, δουλεύοντας συνεργατικά με ήδη υπάρχον ατομικά συμβόλαια υγείας μηδενίζοντας τυχόν συμμετοχές στα έξοδα νοσηλείας που προβλέπεται από τα τελευταία και θα επιβάρυναν τον ασφαλισμένο.

Στα πλαίσια των παροχών έχει προβλεφθεί η παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τα συμβεβλημένα ιδιωτικά θεραπευτήρια, με δωρεάν επισκέψεις σε επείγοντα περιστατικά καθώς και προγραμματισμένα ραντεβού όπως και διαγνωστικές εξετάσεις στα επείγοντα. Επισυνάπτονται παρακάτω πίνακες παροχών ανά νοσοκομείο για ενήλικες και τέκνα.

Επιπλέον σας παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης του ήδη υπάρχοντος ομαδικού νοσοκομειακού προγράμματος, μετατρέποντάς το σε πρόγραμμα με χαρακτηριστικά ατομικού προγράμματος, σε εξαιρετικά χαμηλή συγκριτικά τιμή σε σχέση με το αν αναζητούσατε ατομική κάλυψη απευθείας.

Παράδειγμα: ασφαλισμένος-η 30 ετών με συμμετοχή στο ομαδικό πρόγραμμα και την επέκτασή του θα κατέβαλλε το εξάμηνο 177,68€, το αντίστοιχο ατομικό πρόγραμμα θα του-ης κόστιζε 469,53€/6μηνο, χωρίς ωστόσο τη κάλυψη του επιδόματος μητρότητας που έχει δοθεί ειδικά για το σύλλογο της ΕΔΔΕ. H διαφορά στα ασφάλιστρα τείνει να μεγαλώνει ανάλογα με την ηλικία του ασφαλισμένου, έτσι για κάποιον-α με ηλικία 35 ετών το ομαδικό μαζί με την επέκταση θα του-ης κόστιζε 192,8€/6μηνο ενώ το ατομικό με παρόμοιες καλύψεις 525€/6μηνο.

Το πνεύμα του ομαδικού προγράμματος είναι η αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους σας. Τα ομαδικά προγράμματα παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη σε όλους όσους τη χρειαστούν και δίνει τη δυνατότητα ασφάλισης σε άτομα με ιατρικό ιστορικό, που η ασφάλιση τους διαφορετικά θα είχε πολλούς συμβιβασμούς αν όχι ισόβιες εξαιρέσεις.

Eπισυνάπτεται η λίστα με τα συμβεβλημένα Ιδιωτικά Θεραπευτήρια, οι παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης για ενήλικες και τέκνα καθώς και οι όροι του προγράμματος.

Λίστα Ιδιωτικών Θεραπευτηρίων

Υπηρεσίες Υγείας_Συμβεβλημένα Νοσοκομεία_ΕΝΗΛΙΚΩΝ_Ομαδικά

Υπηρεσίες Υγείας_Συμβεβλημένα Νοσοκομεία_ΠΑΙΔΩΝ_Ομαδικά

Ομαδικό Πρόγραμμα Ασφάλισης ΕΔΔΕ – Όροι Συμβολαίου

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία.

Υπεύθυνος ομαδικού : Τόγιας Κωνσταντίνος

Τηλ επικοινωνίας : 694 66 92 261

Στα πλαίσια της στήριξης του κοινωνικού έργου μέσω της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης που προσφέρει η ΕΔΔΕ και τα μέλη της στο κοινωνικό σύνολο, καθώς και στην ανάδειξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει τις δραστηριότητες και τη φιλοσοφία του γραφείου μας, έχει οριστεί ετήσια χορηγία ύψους 5000€ για τη στήριξη των δραστηριοτήτων της ΕΔΔΕ. Δέσμευσή μας είναι η συνεχής ανάδειξη και ανάπτυξη όλων των δυνατοτήτων συνεργασίας με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας του διαιτολογικού επαγγέλματος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Έχετε απορίες ; Είμαστε στη διάθεσή σας

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

 • Kάλυψη ευρείας νοσοκομειακής περίθαλψης  έως 10.000€

 • 100% κάλυψη με 20% ελάχιστη χρήση ταμείου – Κάλυψη 80% δίχως ταμείο – 150€ ετήσια απαλλαγή σε Ελλάδα και εξωτερικό

 • Ασφάλιση Ζωής & Αναπηρίας  έως 20.000€

 • Επίδομα  Μητρότητας 400€ για τοκετό, 800€ για καισαρική, 200€ για αποβολή

 • Νοσοκομειακό Επίδομα 30€/ημέρα και μέχρι 90 ημέρες με μη χρήση του νοσοκομειακού προγράμματος

 • Χειρουργικό επίδομα έως 1000€ με μη χρήση του νοσοκομειακού προγράμματος

 • Παροχές υγείας βάση πίνακα για ιατρούς και εξετάσεις ανά νοσοκομείο πανελλαδικά

 • Δυνατότητα κάλυψης ατόμων με ιατρικό ιστορικό

 • Παράλληλη κάλυψη με ήδη υπάρχον ατομικά συμβόλαια υγείας για μηδενισμό των συμμετοχών στα έξοδα νοσηλείας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ασφαλίστε το διαιτολογικό σας γραφείο με το ομαδικό της ΕΔΔΕ με 19€ το χρόνο

Συμπλήρωση φόρμας

Συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδηλώνετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ομαδικό πρόγραμμα. Σε καμία περίπτωση αυτή η ενέργεια δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα. Είναι μια ενδεικτική διαδικασία για τον υπολογισμό των ενδεικτικών συνολικών συμμετοχών στο πρόγραμμα. Εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών για την εκκίνηση του προγράμματος θα ενημερωθείτε από εμάς και από το σύλλογο για τις περαιτέρω ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσετε για την τελική συμμετοχή στο πρόγραμμα.

 • Στοιχεία Ασφαλισμένου

 • DD slash MM slash YYYY
  Επιλέξτε τη συμμετοχή σας στην ομαδική ασφάλιση.
  Επιλέξτε αν επιθυμείτε να επεκτείνετε τη κάλυψη του νοσοκομειακού προγράμματος από τα 10.000€ στο 1.500.000€. Τα ασφάλιστρα του παραδείγματος είναι ενδεικτικά για άτομα 30 ετών και διαφοροποιούνται με βάση την ηλικία. Τα ασφάλιστρα επέκτασης προστίθενται στα ασφάλιστρα συμμετοχής και διαφοροποιούνται με βάση την ηλικία. Παρέχεται έκπτωση συζύγου (20%) και τέκνων, 30% για το πρώτο παιδί, 40% για το δεύτερο και 50% για το τρίτο.
 • Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Μπορείτε να αναφέρετε στα σχόλια οτιδήποτε επιθυμείτε. Οποιαδήποτε απορία έχετε και επιθυμείτε να γίνει γνωστή σε εμάς για να σας την απαντήσουμε, όπως επίσης και ιατρικό ιστορικό εφόσον υπάρχει.